Самолеплива high-tech фолија ORAJET 3105HT

печат
SOLV | LATEX | UV
температура
-50°C +100°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно сиво
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Спецификација
  • Подлошка: хартија, двострано ламинирана со PE и силиконизирана од едната страна - 143 г/м2
  • Лепило: перманентно, сиво со висока сила на лепење (high-tack)
  • Сила на лепење: 28 N/25 mm

Полимерна PVC фолија со high-tаcк лепило

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ