Самолеплива фолија за ѕидови ORAJET 3268

печат
SOLV UV LATEX
дебелина
150 µm
лепило
removable
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
2г.
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Предвидена е за интерна декорација и реклами залепени на ѕид. Се препорачува да се ламинира со мономерен ламинат Oraguard 200
Површина
мат
Подлошка
хартија, силиконска од едната страна, 135 г/м2
Лепило
полиакрилно, removable
Минимална температура за апликација
> +10°C
Самозалепващо фолио за вътрешна апликация върху стени Мека PVC фолија (150 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ