Самолеплива фолија за авиони ORAJET 3967AC

печат
SOLV LATEX UV
температура
-50°C +100°C
дебелина
65 µm
лепило
репозиционирачко перманентно сиво
приложение
външно
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25, 50
боја
010

Карактеристики

Опис
Каст PVC перфо фолија за солвентен, еко-солвентен, латекс и UV печат. Специјално изработена за краткорочни реклами од надворешната страна на авионите. За заштита на истата се користи каст ламинат Oraguard 293AC
Документација
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
репозиционирачко, перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +10°C 
Температурна отпорност
-50°C до +100°C
Каст перфо фолио за апликация върху самолети

Перфорирана каст PVC фолија (65 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ