Снап рамка за плакати

Цена без ДДС
от 8,00лв до 16,00лв/бр.

Опис

Димензии

Ширини:

40см
50см
70см
100см

Димензии
  • Снап рамка со два елемента
  • Препорачана медија: текстил, винил и полипропилен за дигитален печат
Снап рамка за рекламни плакати

Снап рамка за закачувње на рекламни плакати

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ