Пирамида со дополнително рекламно поле

тип
двустранна

Карактеристики

Опис
  • Двострана пирамида JH3-4 за печат со размер А1 (59,7см х 84,1см)
  • Дополнително рекламно поле во горниот дел за лого
  • Графиките се заштитени со антирефлексна PVC табла
Двустранна пирамида с допълнително поле за лого Двострана пирамида тип А1 споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ