Постоље за каталози


Карактеристики

Опис
  • Материјали: проѕирен оформен плексиглас и никелирана конструкција
  • Погодна за изложбени штандови, шоу-рум и презентации
Поставка за брошури

Постоље на преклопување за 4 вида каталози, А4 формат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ