Двострана плоча со држач

тип
двустранна

Карактеристики

Опис
  • Двострана табела со држач JH3-16 за печат со размер А1
  • Материјал: ABS
  • Постољето може да се полни со вода за по-добра стабилност
двустранна клатеща се рекламна табела

Двострана табела со држач

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ