Снап рамка сo прави aгли


Карактеристики

Димензии
A3 (29.7см/42см)
B2 (50см/70см)
B1 (70см/100см)
Опис
  • Снап рамка од алумински профил со ширина: 25мм
  • Основа: 2мм незапалива плоча
  • Лице: заштитен PE лист со дебелина: 0.5мм и антирефлексна површина
Снап рамка с прави ъгли

Снап рамка сo остри aгли

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ