Снап табела со еластична основа

тип
двустранна

Карактеристики

Димензии
70см/100см
Опис
  • Снап пирамида со две лица
  • Алуминиумски снап рамки, кои се отвараат фронтално за брза и лесна смена на графиката
Снап табела с две лица и еластична основа

Снап табела со две лица

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ