Постоље за постер


Карактеристики

Димензии
А4
А3
Опис
  • Табела со основа од пластика и снап рамка
  • Телескоп с регулируема височина:
    • размер А3 (portrait) - от 968мм до 1428мм
    • размер А4 (portrait) - от 845мм до 1305мм
Стойка за постер

Елегантно постоље со снап рамка

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ