Пластична пирамида тип А

тип
двустранна

Карактеристики

Димензии
48см/81.5см
Опис
  • Дострана пластична пирамида
  • Погодна за внатрешна и надворешна употреба
Двустранна пластмасова пирамида Пластична пирамида споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ