Рол банер Eco

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширини: 80см; 100см
Должина на прачката: 200см
Опис

 

  • Алуминиумски roll up банер
  • Самонамотувачко платно со едностран печат
  • Платното се лепи во горниот крај на рамката и се затега од прачката
  • Препорачана медија: текстил, винил за печат, полипропиленов (PP) филм
Бюджетна рол банер стойка JH1-3

Рол банер оd алуминиум со самонамотувачко платно

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ