Pop-up информациски штанд

тип
promo stand

Карактеристики

Димензии
85см/285,6см
Опис
  • Плотна од црна дрвена плоча
  • Може да се постави пред Pop-up ѕид
  • Лесен за транспортирање и инсталирање
Разглобяем Pop-up щанд с плот

Отстранлив држач со плотна

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ