Рол банер Classic JH1-4

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширини: 85см; 100см
Должина на прачката: 200см
Опис

 

  • Лесен и компактен рол банер со 2 алуминиумски краеви
  • Самонамотувачко платно за едностран печат
  • Платното се закачува на горниот дел од рамката
  • Препорачана медија: текстил, винил за печат, полипропиленов (PP) филм
Рол банер стойка класик JH1-4

Компактен roll up банер со намотувачко платно

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ