Банер за знаме - Flag

тип
flying banner

Карактеристики

Димензии
170см/65см - за флаг 2м
220см/65см - за флаг 3м
350см/80см - за флаг 4м
Опис
  • Флагот може да биде изработен од различни материали
Стойка за знаме с поставка за земя

Банер за знаме со постоље за земја

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ