Рол банер JH1-5

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширини: 85см; 100см
Телескоп со регулаторна должина: 100 - 190~200см
Опис

 

  • Платното се лепи и се затегнува од телескопот
  • Материјали: текстил, винил, полипропиленов филм
Рол банер стойка JH1-5

Држач за самонамотувачко платно со едностран печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ