Рол банер Optima

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширинa: 80см
Должина на прачката: 205см
Опис

 

  • Рол банер со алуминиумска коснтрукција
  • Самонамотувачко платно за едностран печат
  • Горниот дел на рамката е со клип систем
  • Препорачана медија: текстил, винил за печат, полипропиленов (PP) филм
Рол банер стойка exlusive JH1-9A

Roll up банер систем со самонамотувачко платно

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ