L-банер Quick

тип
L banner

Карактеристики

Димензии
80см/200см
Опис

 

  • Лесна конструкција
  • Платното се затега од прачката со фиксирана должина
  • Препорачана медија: текстил, винил, полипропиленов филм
Дисплей стойка L-banner за едно платно

Банер за едно платно со едностран печат

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ