Pop-up ѕид

тип
pop-up wall

Карактеристики

Димензии
215см/230см
Опис
  • Варијанти: заоблен или прав
  • Погоден е за изложби, промоциони собири, канцеларии сали и др.
  • Склопувачки алуминиум, само-заклучувачка конструкција
Сглобяема Pop-up стена

Алуминиумска конструкција, која се расклопува

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ