Рол банер буџетен JH1-3

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширина: 85см
Должина на прачката: 200см
Опис

 

  • Roll Up дисплеј банер со самонамотувачко платно со едностран печат
  • Препорачана медиа: текстил, винил за печат, полипропиленов (PP) филм
Бюджетна рол банер стойка JH1-3

Буџетен рол банер

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ