Самолеплива фолија Oracal 1668 Opaque Vinyl

печат
Сито | UV-офсет печат
дебелина
100 µm
лепило
removable црна
Трајност
2г.

Карактеристики

Димензии
1.00/50м
Опис
  • Самолеплива мека PVC фолија со бела боја
  • Сјајна површина со одлична непроѕирност
  • Ситопечат и UV-офсет печат
  • Употреба: декорации, натписи врз превозни средства и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 135 г/м2
  • Лепило: полиакрилно, отстранувачко, црно непроѕирно
  • Сила на лепење: 6 N/25 mm
Документација
Самозалепващо фолио за сито печат Orafol, Oracal

Самолеплива PVC фолија (100 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ