Самолеплива фолија ORACAL 640

печат
сито печат
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

боја
000
010
021
031
032
035
045
049
050
061
091
090
090
092
070

Карактеристики

Димензии

Лист
70см/100см

Ролни
1.00м/100м
1.26м/100м
1.40м/100м

Опис
  • Самолеплива мека PVC фолија за ситопечат
  • Ја има и во варианта на ролка - бела и проѕирна (мат/сјај)
  • Краткорочни и среднорочни надворешни реклами, како декорации, натписи и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 135 г/м2
  • Лепило: полиакрилно, перманентно
  • Сила на лепење: 16 N/25mm
Самозалепващо фолио за сито и UV офсет печат Oracal

Мека PVC фолија (80 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ