Самолеплива фолија ORACAL 620

печат
сито печат
дебелина
80 µm
лепило
removable проѕирно
Трајност
3г.

боја
010

Карактеристики

Димензии
1.00м/50м
1.40м/50м
Опис
  • Мека PVC фолија
  • Боја: бела сјај
  • Краткорочни и среднорочни надворешни употреби, како натписи, декорации, и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 135 г/м2
  • Лепило: полиакрилно, отстранувачко
  • Сила на лепење: 6 N/25mm
Самозалепващо фолио за сито печат Orafol, Oracal

Мека PVC фолија (80 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ