Самолеплива фолија Oracal 1660 Opaque Vinyl

печат
Сито | UV-офсет печат
дебелина
110 µm
лепило
removable проѕирно
Трајност
3г.

Карактеристики

Димензии
1.00/50м
Опис
  • Самолеплива ПВЦ фолија со висока концентрација на пигмент
  • Бела боја со сјајна површина
  • Одлична непроѕирност
  • Ситопечат и UV-офсет печат
  • Употреба: декорации, натписи врз превозни средства и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 135 г/м2
  • Лепило: полиакрилно, отстранувачко, проѕирно
  • Сила на лепење: 6 N/25 mm
Документација
Самозалепващо фолио за сито печат Orafol, Oracal

Самолепливи ПВЦ фолии (110 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ