Самолеплива полиестерна фолија ORACAL 351

дебелина
23-50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
1-2г.

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50
боја
00-прозрачно
03-злато гланц
03-злато гланц
931 - rose gold
931 - rose gold
01-сребро гланц
01-сребро гланц
901-сребро гланц
901-сребро гланц

Карактеристики

Опис
  • Метализирана полиестерна фолија
  • Боја: сребро (23 и 50 микрони) ; злато (23 микрони)
  • Акрилен слој за по-добри печатачки  карактеристики
  • Употреба: табели, стикери, декорации, натписи и др
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 137 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилно, перманентно
  • Сила на лепење: 12 N/25mm
Orafol Oracal 351 Polyester Metalised Film

Полиестерна фолија (23-50 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ