Самолеплива фолија за бандероли ORACAL 820

печат
сито печат
дебелина
55 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

Карактеристики

Димензии

Лист
70см/100см

Ролна
1.00м/50м

Опис
  • Каст PVC фолија
  • Боја: бела - сјај/мат
  • Фолијата може да биде отстранета само на мали сегменти
  • Употреба: гаранциски стикери
Спецификација
  • Подлошка: хартија со полиетиленски слој - 148 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилно, перманентно
Самозалепващо фолио за сито и UV офсет печат Oracal

Каст PVC фолија (55 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ