Самолеплива полиестерна фолија ORACAL 352

печат
Сито | UV-офсет печат
дебелина
23-50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
1-2г.

боја
00-прозрачно
03-злато гланц
03-злато гланц
912-злато гланц
912-злато гланц
01-сребро гланц
01-сребро гланц
901-сребро гланц
901-сребро гланц
02-сребро мат
02-сребро мат

Карактеристики

Димензии

Лист
70см/100см

Ролна
1.00м/50м

Опис
 • Метализирана или проѕирна полиестерна фолија (23 и 50 микрони)
 • Акрилен слој за по-добри печатачки карактеристики
 • Бои
  • 23 микрони:
   • проѕирна 00
   • сребро сјај 01
   • сребро мат 02
   • злато сјај 03
  • 50 микрони:
   • сребро сјај 901
   • злато сјај 912
 • Употреба: производство на висококвалитетни етикети и табели
Спецификација
 • Подлошка: хартија со полиетиленов слој - 160 г/м2
 • Лепило: солвентно полиакрилно, перманентно
 • Сила на лепење: 12 N/25mm
Самозалепващо фолио за сито и UV офсет печат Oracal

Полиестерна фолија (23-50 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ