Самолеплива фолија ORACAL 1680 Hi-Tack

печат
сито и UV-офсет печат
дебелина
100 µm
лепило
каучуково перманентно
Трајност
3г.

Карактеристики

Димензии
0.70см/1м
Опис
  • Мека PVC фолија за материјали со ниско површинско напрегање, како PP и PE
  • Боја: бела - мат/сјај
  • Употреба: маркирање, натписи, декораци
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 135 г/м2
  • Лепило: каучуково, перманентно
  • Сила на лепење: 25 N/25 mm
Oracal 1680 Hi-Tack

Мека PVC фолија (100 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ