Самолеплива фолија ORACAL 1740

печат
Сито | UV-офсет печат
дебелина
90 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
2г.

Карактеристики

Димензии
Лист
70см/100см
Опис
  • Полиолефинска фолија базирана на PP
  • Боја: бела и проѕирна - сјај
  • Употреба: краткорочна и среднорочна надворешна реклама
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана хартија - 135 г/м2
  • Лепило: полиакрилно, перманентно
  • Сила на лепење: 12 N/25mm
Самозалепващо фолио за сито и UV офсет печат Oracal

Полиолефинска фолија (90 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ