Самолеплива фолија за печатење LG LD4910

печат
SOLV ECO-SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Транслуцентна самолеплива PVC фолија за дигитален печат, наменет за светлечки реклами. Се печати со солвентни и еко-солвентни мастила. Се препорачува да се ламинира со полимерни ламинати LP5912 и LP3912
Површина
мат
Подлошка
хартија, двострано ламинирана, 130г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +10°C
Температурна отпорност
-45°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат Полимернa транслуцентнa PVC фолija (100 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ