Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3651

печат
SOLV UV LATEX
температура
-40°C +80°C
дебелина
70 µm
лепило
перманентно сиво
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
5г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
760
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Полимерна самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. За заштита на принтот од механички оштетувања и UV зраци, се препорачува да се ламинира со полимерен ламинат Oraguard 215
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
перманентно, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна издржливост
-40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet Полимерна PVC фолија (70 микрона) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ