Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3751

печат
SOLV UV LATEX
температура
-50°C +90°C
дебелина
60 µm
лепило
сиво
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
8г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Полимерна самолеплива PVC фолија за долгорочни реклами на отворен простор, како информациони натписи, брендирање превозни средства и др. Директен дигитален печат со солвентни, екосолвентни, летекс и UV мастила. За заштита на истата се препорачува да се ламинира со Oraguard 215 или Oraguard 290
Површина
сјај
Подлошка
силиконска хартија, 148 г/м2
Лепило
репозиционирачко, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна издржливост
-50°C до +90°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet

Полимернa PVC фолиja (60 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ