Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3551RA

печат
SOLV UV LATEX
температура
-50°C +90°C
дебелина
70 µm
лепило
сиво репозиционирачко
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
7г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370, 1520
Должини (мм)
50, 100
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Полимерна самолеплива PVC фолија за долгорочни решенија на рамни и меки 2D кривини, како информациона графика, брендирање автомобили и др. Технологијата за истиснување на воздухот RapidAir® дава можност за брза и лесна апликација без да се создаваат меурчиња, дури и при големи формати. Се печати со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Препорачано е да се ламинира со: Oraguard 215, Oraguard 290 или Oraguard 293
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 145 г/м2
Лепило
репозиционирачко, сиво
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна издржливост
-50°C до +90°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet

Полимерна PVC фолија (70 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ