Ламинат LG LP5912

температура
-45°C +82°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
4г.

димензии

Ширини (мм)
1370, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Полимерен PVC ладен ламинат
  • Апликација: заштита на дигитален печат врз самолеплива PVC фолија од механички оштетувања и UV зрачење
Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: перманентно, проѕирно
Документација
LG PVC ламинатно фолио PVC ламинат (50 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ