Фолија за фасади Orajet 3554 Brick Stone

печат
SOLV LATEX UV
температура
-50°C +100°C
дебелина
70 µm
лепило
перманентно сиво
Трајност
7г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни, латекс и UV бои
  • Предвидена е за рекламен принт врз рамни и лесно релјефни површини, како бетон, тули и т.н.
  • За заштита на принтот се препорачува да се ламинира со полимерен PVC ламинат Oraguard 215
Спецификација
  • Површина: мат
  • Подлошка: хартија со двостран PE слој, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > +10°C
Документација
Самозалепващо фолио за рекламна графика върху фасади на сгради Полимерна PVC фолија (70 микрона) споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ