Самолеплива фолија за печатење ORAJET 3451

печат
SOLV UV LATEX
температура
-20°C +65°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
4г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1370
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Самолепливa флексибилнa PVC фолија за солвентни, еко-солвентни, латекс и UV бои. Специјално дизајнирана за банер материјали, како винил, платно, тенди и др. За среднорочни надворешни реклами. Се препорачува да се ламинира со полимерен ламинат Oraguard 215
Документација
Површина
сјај
Подлошка
хартија, двострано ламинирана со PE, силиконизирана од едната страна, 143 г/м2
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> +8°C
Температурна отпорност
-20°C до +65°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet PVC фолија за банер (80 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ