Текстилнa фолија за катер P.S. Film Extra - EasyWeed Extra

дебелина
90 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
160°С

боја
N0001
N0001
N0003
N0003
N0005
N0005
N0028
N0028
N0007
N0007
N0016
N0016
N0006
N0006
N0008
N0008
N0051
N0051
N0011
N0011
N0066
N0066
N0013
N0013
N0014
N0014
N0058
N0058
N0030
N0030
N0009
N0009
N0010
N0010
N0038
N0038
N0020
N0020
N0018
N0018
N0021
N0021
N0019
N0019
N0061
N0061
N0022
N0022
N0067
N0067
N0023
N0023
N0025
N0025
N0024
N0024
N0072
N0072
N0027
N0027
N0026
N0026

Карактеристики

Димензи
0.50м/25м
Опис

 

  • P.S. Film Extra  - EasyWeed Extra - текстилна флекс фолија во боја за катер
  • Термотрансфер врз "тешки" за апликација материјали (најлон, кожа и др.)
  • Употреба: дизајн и декорација на спортски сакоа, чадори, ветро и водоотпорни јакни и др.
  • Материјал: тенок полиуретан (PU) со леплива полиестерна подлошка
  • Лесно за обработка
Упатства за апликација
  • Огледално катирање
  • Отстранете вишокот материјал
  • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
  • Трансферирајте со термопреса 15сек при 160°С
  • Отстранете ја подлошката на топло или ладно
Документација
Siser P.S. Film EasyWeed Катер флекс фолија (90 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ