Канвас Roma

печат
SOLV | ECO-SOLV | LATEX | UV
грамаж
370г/м2
материал
памук

Карактеристики

Димензии
Ширина (м): 1.067; 1.37
Должина (м): 25
Опис
 • Канвас од памук со мат површина
 • Грамажа: 370г/м2
 • Дигитален печат со солвентни, екосолвентни и латекс мастила
 • Употреба: репродукција на слики, дизајнерска графика, постери и др.
Документација
Канава за директен дигитален печат

Памучен канвас за дигитален печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Paris

  Канвас од памук-полиестер со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Silver

  Полиестерен канвас за изработка на слики, уметнички графики, постери и ...