PET беклит филм SO600

печат
SOLV | ECO-SOLV | LATEX | UV
дебелина
205 µm
приложение
Backlit

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1067; 1370; 1524
Должина (м): 30
Опис
 • Транслуцентен полиестерен беклит филм со полу-мат површина
 • Погоден за директен дигитален печат со солвентни, екосолвентни, латекс и UV мастила
 • Употреба: рекламни дисплеи сo задно осветлување
 • Технички спецификации
Медии за дигитален печат Natura Media

PET беклит филм 205 микрони за дигитален печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Roma

  Канвас од памук со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Paris

  Канвас од памук-полиестер со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Silver

  Полиестерен канвас за изработка на слики, уметнички графики, постери и ...