Канвас Barcelona

печат
WATER-BASED LATEX
грамаж
320г/м2
материал
полиестер-памук

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1118
Должина (м): 25
Опис
 • Канвас од полиестер-памук
 • Грамажа: 320г/м2
 • Дигитален печат со водно-базирани и латекс мастила
 • Употреба: репродукција на слики, дизајнерска графика, постери и др.
Канава за директен дигитален печат

Канвас полиестер-памук за дигитален печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Roma

  Канвас од памук со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Paris

  Канвас од памук-полиестер со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Silver

  Полиестерен канвас за изработка на слики, уметнички графики, постери и ...