Канава Silver

печат
SOLV ECO-SOLV LATEX UV
грамаж
320г/м2
материал
полиестер

Характеристики

Размери
Ширина (мм): 1370
Дължина (м): 25
Описание
 • Сребриста канава от 100% полиестер със сатенена повърхност
 • Грамаж: 320г/м2
 • Дигитален печат със солвентни, екосолвентни, латексови и UV мастила
 • Приложение: репродукция на картини, художествена и дизайнерска графика, постери и др.
Канава за директен дигитален печат

Канава - 100% полиестер за цифров печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Roma

  Канвас од памук со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Paris

  Канвас од памук-полиестер со мат површина за репродукција на слики ...

 • Полипропиленов филм за директен печат

  PP филм Roll Up

  PP roll-up филм за ротациони системи, рекламни дисплеи со предно ...