Канвас Paris

печат
SOLV ECO-SOLV LATEX UV
грамаж
300г/м2
материал
памук-полиестер

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1370
Должина (м): 25
Опис
 • Канвас од памук-полиестер со мат површина
 • Грамажа: 300г/м2
 • Дигитален печат со солвентни, екосолвентни и латекс мастила
 • Употреба: репродукција на слики, дизајнерска графика, постери и др.
Канава за директен дигитален печат

Канвас од памук-полиестер за дигитален печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Roma

  Канвас од памук со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канава Silver

  Полиестерна канава за репродукция на картини, художествена графика, постери и ...