PP филм SO490

печат
SOLV | ECO-SOLV | LATEX | UV
дебелина
195 µm
приложение
Blockout

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 914; 1067; 1371; 1524
Должина (м): 30
Опис
 • Повеќе слоен полипропиленов филм со полу-мат површина
 • Бела боја со сив грб
 • Погоден за дигитален печат со солвентни, екосолвентни, латекс и UV мастила
 • Внатрешна и надворешна употреба: roll-up банери, POP/POS дисплеи, постери и др.
 • Технички параметри
Медии за дигитален печат Natura Media

Полипропиленов филм за дигитален печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Roma

  Канвас од памук со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Paris

  Канвас од памук-полиестер со мат површина за репродукција на слики ...

 • Канава за директен дигитален печат

  Канвас Silver

  Полиестерен канвас за изработка на слики, уметнички графики, постери и ...