PP филм Micro-Tac Airfree WF200

печат
SOLV UV
дебелина
295 µm

Карактеристики

Димензии
127см/30м
Опис
  • Полипропиленов филм со мат површина
  • Дигитален печат со UV и солвентни бои
  • Благодарание на removable лепилото, филмот се отстранува лесно со можност за многубројни корекции за време на апликацијата, без да остава траги по површината
  • Употреба: промоции и декорација на витрини, прозорци, стаклени прегради и др.
  • Технички параметри
Медии за дигитален печат Natura Media

PP филм (295 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ