PVC плочи Forex Lite

печат
UV
плътност
0,35 г/см3
приложение
интериорно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 24403; 5
2030 х 30503; 5
Опис
  • Лесни плочи од ПВЦ с бела површина за дигитален UV печат
  • Густина: 0,35 г/см3
  • Начин на обработка: сечење на рутер, фрезување, сечење по контури, гравирање и др.
  • Употреба: рекламни и информациони табели, POS/POP дисплеи, изложбени штандови и др.
Разпенена пвц плоскост за ситопечат Forex Classic

Мекопресувани ПВЦ плочи Forex Lite

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ