ПВЦ плочи TroviDUR

плътност
1,4 г/см3
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина х Дебелина (мм)
855 х 1955 х 1.4
985 х 2190 х 1.5
980 х 2180; 985 х 2190 х 1.8
Опис
  • Тврди PVC плочи
  • Добра отпорност на удари, UV и корозија
  • Начин на обработка: перфорирање, гравирање, термооформување и студено виткање.
  • Употреба: рекламни табли, декорација на изложбени штандови и др.
Твърди PVC плоскости Trovidur

Тврди PVC плочи

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ