Лесни плочи Smart-X

печат
UV
плътност
0,20 г/см3
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ш х Д (мм)Дебелини (мм)
1220 х 24405; 10
Опис
  • Лесни и цврсти плочи од полистирен
  • Добра отпорност на UV и влага
  • Одлични печатачки карактеристики
  • Начин на обработка: директен дигитален UV печат, рутерно и ласерно сечење
  • Употреба: POS/POP дисплеи,исправени фигури, рекламни и информациони табели и др.
Леки и здрави плоскости за цифров печат Smart-X Лесни плочи од полистирен споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ