ПВЦ плочи Lightex

плътност
0,63 г/см3
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1220 х 2440   2; 3; 4; 5; 8
1220 х 30503; 4; 5; 6; 8
Опис
  • Лесни PVC плочи
  • Начин на обработка: сечење со фреза, рутер, гравирање, перфорирање
  • Употреба: рекламни табли, декорација на саеми, изложбени штандови и др.
ПВЦ олекотени плоскости

Пенесто ПВЦ Lightex

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ