Полипропиленoви плочи (PP) Triaprint

печат
UV
приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х ДолжинаДебелинаДијаметар на клеткатаГрамажа
2050 х 3050 мм3.4 ммØ 4 мм900 г/м2
5.2 ммØ 8 мм1250 г/м2
Опис
  • Плочи од екструдиран полипропилен (PP)
  • Структура на листа:
    • мазен горен и долен слој - одлични резултати при директен UV печат
    • среден слој со клеточна структура (клетки со различен дијаметар)
  • Погодни за надворешна употреба - висока отпорност на вода, влага и хемикали
  • Површината е обработена, со тоа што ги подоброва условите за лепење и печатење
  • Еколошки продукт - може лесно да се рециклира со други полипропиленови материјали
  • Употреба: дисплеи, рекламни и информациски табели, билборди, исправени фигури, POS и др.
Плоскости от екструдиран полипропилен Triaprint

PP плочи Triaprint

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ