Пенокартон Airplac Premier бел

печат
UV
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Дебелина (мм)Размери на лист (мм)Брой листове в кашон
3700 х 100025
5700 х 1000
1000 x 1400
25
101000 x 140012
Опис
  • Исклучително лесен материјал за директен UV печат
  • Начин на обработка: сечење, биговање, печатење, ламинирање
  • Употреба: POP/POS дисплеи, рекламни табли, декорација на изложбени штандови и др.
Бял пенокартон Artfoam за директен UV печат

Пенокартон за дигитален печат

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ